Bestel Stille Dagen
Stille Dagen

Specificaties

Algemeen:
Verschijnt: 1 oktober 2021
Auteur: Jeroen Guliker
Genre: Thriller
Taal: Nederlands
Pagina’s: 320

Paperback:
€ 22,50 > bestel
Credo Uitgevers
ISBN: 9789081761383
Afmeting: 210x210x148 mm
Eerste uitgave: 2021

E-book:
(Nog) niet beschikbaar
Jaar van uitgave: 2022

Stille dagen

‘Het spijt me. Hij liet me geen keus. Ik heb alleen maar gedaan wat me is opgedragen. Zijn wil is wet, ik hoop dat je dat begrijpt,’ fluister ik, waarna ik de kruiwagen kantel en haar ontzielde lichaam in het zwarte gat zie verdwijnen.

Mette Eradus is een ambitieuze officier van justitie in Amsterdam. Als ze na het overlijden van haar vader en een korte rouwperiode terugkeert naar het Openbaar Ministerie krijgt ze de leiding over het onderzoek naar een gruwelijke moord.
Al snel opent zich een beerput die een reeks duistere geheimen uit het verleden aan het licht brengt. Mette ontdekt dat haar band met het slachtoffer nauwer is dan ze op voorhand dacht. Ze beseft dat ze niet de juiste persoon is om het onderzoek te leiden, maar haar nieuwsgierigheid wint het van haar verstand.
Terwijl de puzzelstukjes een voor een op hun plek lijken te vallen, raakt ze meer en meer verstrikt in een web van leugens en bedrog. Wat is er destijds werkelijk gebeurd? Wie liegt? En wie niet? Hoe weerzinwekkend is de waarheid?

Stille dagen is een bloedstollend spannende thriller vol onverwachte wendingen. Een rasechte whodunit die je 320 pagina’s lang zal verrassen. Voor de liefhebbers van Scandinavische thrillers.

Boektrailer Stille dagen (video)

0